Afbeelding
Foto:

Nieuwe workshops bij Seniorweb Rijssen

RIJSSEN - Seniorweb Rijssen heeft in de komende periode weer een aantal workshops op het programma staan.

Voor alle onderstaande workshops geldt dat er minimaal twee deelnemers moeten zijn. Bij minder deelnemers wordt een privéles aan huis aanbevolen.

Android
Voor tablet en smartphone met Android besturing, zoals Samsung en Huawei wordt de Workshop 'Instellingen' gegeven. Deze bestaat uit twee middagen en wel op 4 en 11 februari. De kosten hiervan zijn € 20,-. Verder wordt er op maandagmiddag 25 februari de workshop 'Privacy' gegeven. Deze les kost € 10,-.

iOS
Voor laptop, tablet en smartphone met iOS besturing, dus iPad en iPhone wordt de workshop 'Instellingen' gegeven op woensdagmorgen 6 februari. De kosten hiervan bedragen € 10,-. De workshop 'Privacy' wordt op woensdagmorgen 13 februari gegeven en ook hiervoor betaalt u € 10,-

Windows
Voor pc, laptop en eventueel smartphone wordt de workshop 'Instellingen' gegeven op donderdagmiddag 7 maart. Hiervoor betaalt u € 10,-. De workshop 'Privacy' bestaat eveneens uit één les en deze wordt gegeven op dinsdagmiddag 5 maart en kost ook € 10,-.

Informatie
Voor meer informatie kunt u terecht op www.seniorwebrijssen.nl. Op deze website kunt u zich ook aanmelden voor de workshops.