Afbeelding
Foto:

Opbrengst oud papier

ENTER - Het college van Kerkrentmeesters van de Gereformeerde Kerk Enter heeft de balans opgemaakt van opbrengsten en hoeveelheden papier over het afgelopen jaar 2018.

De prijzen zijn in 2018 behoorlijk gezakt ten opzichte van 2017, maar toch is het college van Kerkrentmeesters van de Gereformeerde Kerk Enter dik tevreden. Al jaren zijn de hoeveelheden rond de 600 ton. Het college is er zeer blij mee dat alle inwoners van Enter het inzamelpunt aan de Vonderweg zo goed weten te vinden. Vandaar dat er dit jaar ook weer besloten is om een aantal stichtingen en verenigingen en kerken een financiële bijdragen te geven.

Giften
Volksdansgroep 'Bewegen voor Ouderen'. Zorgboerderij 'De Piet' wil graag armstoelen voor de gezamenlijke ruimte. Stichting 'Effatha' van de Reggeboog en de volgende drie kerken krijgen een gift voor hun 'Jeugdwerk' te weten Ned. Hervormde Gemeente, De Reggestroom en de Gereformeerde Gemeente, krijgen elk € 250,-. Hospice Rijssen 'De Reggestroom', Oost Europa Enter-Rijssen-Wierden en de Stichting 'Maria Kapel' krijgen elk € 500,-.

Op deze manier kunnen mensen weer blij worden gemaakt en worden ze gesteund in hun werkzaamheden.