Afbeelding
Foto:

Kom op vrijdag 1 Februari naar het Repaircafé in Holten

HOLTEN - Zoals altijd kan men op de eerste vrijdag van de maand kapotte spullen ter reparatie aanbieden in het repaircafé in Holten.

Tussen 13.30 uur en 16.00 kan men terecht in het Jeugdhonk aan de Tuinstraat 2 te Holten. De ingang is links van de hoofdingang. Heeft u kapotte kleding, gereedschap, huishoudelijke apparaten, speelgoed of iets anders, de vrijwilligers kijken er graag naar om te zien wat mogelijk is, weggooien of recyclen kan altijd nog. Als er iets ter reparatie aangeboden wordt is het de bedoeling dat u aanwezig blijft tot de reparatie klaar is en een artikel per keer, als er tijd en ruimte is sluit men weer achteraan voor nog een volgend artikel. Spullen die niet gerepareerd kunnen worden moeten weer mee terug worden genomen.\

Betrokken
Het kan zijn dat gevraagd wordt om zelf mee te helpen met de reparatie en te zien hoe men het in de toekomst zelf kan repareren. Of om in te stemmen met de oplossing die is bedacht. Is er een nieuw onderdeel nodig, dan wordt gevraagd dit zelf aan te schaffen en kan dit op een later moment gebruikt worden voor de reparatie. Een vrijwillige bijdrage in de pot is welkom, deze bijdrage wordt weer gebruikt voor aanschaf van gereedschap of ander materiaal dat gebruikt wordt voor de reparaties. Loop gerust binnen om te kijken wat mogelijk is en/of een kopje thee of koffie te drinken. Om alvast te noteren zijn de hierna volgende repaircafés op vrijdag 1 Maart, 5 April, 3 Mei, 7 Juni, 5 Juli, 2 Augustus, 6 September, 4 Oktober, 1 November en 6 december.