Afbeelding
Foto:

Kom naar 'Meet Us In Person'

RIJSSEN – In Person Rijssen organiseert op woensdag 27 februari vanaf 17.00 uur het 'Meet Us In Person' evenement bij 't Brodshoes in Rijssen.

Het evenement is speciaal ingericht om mensen die op zoek zijn naar een andere uitdaging aan een nieuwe, toffe baan te helpen. Tijdens dit evenement kunnen de bezoekers in gesprek gaan met vijf verschillende sectorspecialisten die worden ondersteunt door mensen uit het bedrijfsleven. De sectoren die tijdens dit evenement aanwezig zijn: 'ICT', 'Techniek', 'Productie & Logistiek', 'Horeca' en 'Commercieel & Administratie'. Voor de bezoekers is dit een unieke kans om kennis te maken met de verschillende sectoren.

Toelichting
Tijdens deze avond wordt er een toelichting gegeven op de werkwijze van het uitzendbureau In Person Rijssen, onder het motto: ''Alles waar je ogen van gaan sprankelen, moet je doen.'' Door middel van oprechte, persoonlijke interesse en kennis van zaken hebben zij al prachtige successen behaald en mensen ondersteund naar een nieuwe, stabiele baan. Het team van In Person staat gedurende de avond klaar om tips te geven over je CV. Daarnaast is er de mogelijkheid om gratis een zakelijke pasfoto te laten maken die gebruikt kan worden voor je CV of op LinkedIn.

Gezellig
Dit alles wordt toegelicht in de warme sferen van 't Brodshoes onder het genot van een hapje en een drankje. Iedereen is van harte welkom.
Tot dan en 'Meet Us In Person!'