Lezing hengelsport-vereniging "Ons Vermaak"

RIJSSEN - Hengelsportvereniging "Ons Vermaak" organiseert voor liefhebbers van de hengelsport een interessante lezing. De spreker van die avond zal Jan van de Bovenkamp zijn.

Van de Bovenkamp is een bekende in de wereld van hengelsport. Hij zal op dinsdagavond 26 februari meer vertellen over een dag op een viswedstrijd. Zijn ervaring en uitgebreide kennis worden vertaald in praktische tips waar alle vissers, jong en oud, hun voordeel mee kunnen doen. Daarnaast staat hij bekend als iemand die op een boeiende manier z'n kennis weet over te brengen op het publiek. Met z'n jarenlange ervaring in de hengelsport en in verschillende viswedstrijden belooft het een zeer informatieve avond te worden voor hengelsportliefhebbers.

Motiverend
De Rijssense hengelsportvereniging "Ons Vermaak" zegt zich erg te verheugen om Jan van de Bovenkamp te mogen uitnodigen voor deze interessante lezing. Hij zal uitgebreid vertellen over alles wat van belang is op zo'n dag: van de eerste voorbereidingen tot materiaalkeuze, welk voer te gebruiken en hoe je de beste plek kan vinden voor een wedstrijd. Ook de gebeurtenissen tijdens een wedstrijd zelf komen aan bod, het effectief vangen van vis en het positief eindigen van een wedstrijddag. Een verhaal dat zowel nieuwe als ervaren hengelsporters kan motiveren en inspireren!

Toegang voor leden
Leden van "Ons Vermaak" hebben gratis toegang tot de lezing op 26 februari bij speeltuin Irene aan de Vennekesgaarden. De lezing begint om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur. Kijk voor meer informatie over lezing of over de hengelsportvereniging zelf op www.onsvermaak.nl