Afbeelding
Foto:

Stijlvol inrichten met PAND 55

NIJVERDAL- Bijna 4 jaar bestaan ze al weer. PAND 55, aan de Grotestraat 55 in Nijverdal. Gerwin de eigenaar van PAND 55 vertelt enthousiast over wat er zoal te koop is op dit adres.

"Op dit moment staat ons pand vol met gezellige, aparte en betaalbare meubelen voor binnen. Dat bieden we het hele jaar. Wekelijks vullen we onze collectie aan met nieuw leuke items. Je kunt bij ons terecht voor eettafels, salontafels, side tables, tv meubels en kasten. Het hout dat hiervoor gebruikt wordt is massief. De uitstraling is stoer en industrieel. We maken de meubelen ook op maat. Er komen vaak klanten met eigen ideeën en wensen. Dan ga ik voor hen aan de slag achter in onze winkel en maak de fraaiste meubelen. Hiervoor gebruik ik verschillende houtsoorten, wat de klant maar wenst. Struinend door de winkel kom je prachtige accessoires tegen. Sober en stoer, warm en gekleurd, voor ieder wat wils en voor ieder budget. Er staan niet van echt te onderscheiden kunstplanten. Het komt regelmatig voor dat een mooi opgemaakte vaas in zijn geheel met alle decoraties erbij verkocht wordt. Natuurlijk pakken we cadeaus ook leuk in."

Kjelvik
Goede, sportieve buitenkleding past goed bij de sfeer die PAND 55 voert. Al jaren is hier het bekende merk Kjelvik te koop voor dames en heren. Op dit moment is de wintercollectie in de opruiming. Maar liefst 50 % korting.

Tuinmeubelen
Half maart wordt in de winkel ruimte gemaakt voor de nieuwe collectie tuinmeubelen. Ook hier dit jaar weer veel hout, aluminium en wicker en combinaties hiervan. Wicker is vlechtwerk dat geschikt is voor buiten. Een stoere tafel kan gecombineerd worden met vrolijk kleuren stoelen. Alles is dus mogelijk. Bekijk eens de website www.pand55.nl om inspiratie op te doen of om op een makkelijke overzichtelijke manier te bestellen. PAND 55 bezorgt gratis in heel Nederland.

Afbeelding