Repaircafé Holten

HOLTEN - Op vrijdag 1 maart tussen 13.30 uur en 16.00 kan men terecht in het Jeugdhonk aan de Tuinstraat 2 om kapotte spullen ter reparatie aan te bieden in het repaircafé.

Heeft u kapotte kleding, gereedschap, huishoudelijke apparaten, speelgoed of iets anders , de vrijwilligers kijken er graag naar om te zien wat mogelijk is, weggooien of recyclen kan altijd nog. U kunt een artikel per keer laten repareren, daarna moet u weer achteraan sluiten.

Meehelpen
Het kan zijn dat gevraagd wordt om zelf mee te helpen met de reparatie en te zien hoe men het in de toekomst zelf kan repareren. Of om in te stemmen met de oplossing die is bedacht. Is er een nieuw onderdeel nodig, dan wordt gevraagd dit zelf aan te schaffen.

Bijdrage
Een vrijwillige bijdrage in de pot is welkom , deze bijdrage wordt weer gebruikt voor aanschaf van gereedschap of ander materiaal dat gebruikt wordt voor de reparaties. Loop gerust bij ons binnen om te kijken wat mogelijk is.

Openingstijden
Het repaircafé is ook geopend op: 5 April , 3 Mei , 7 Juni , 5 Juli ,2 Augustus , 6 September , 4 Oktober , 1 November en 6 december.