Afbeelding
Foto:

Nieuwe Schoenmakerij Rijssen met een vertrouwd gezicht

RIJSSEN - Op 2 februari opende Jan Kreijkes zijn nieuwe Schoenmakerij Rijssen. Een nieuwe schoenmakerij, maar met een vertrouwd gezicht én vertrouwde service.

Eind januari sloot schoenmaker Jan Drenth met zijn vrouw Wilma de deuren van hun winkel. Het einde van een tijdperk, maar ook een nieuw begin. Jan Kreijkes is namelijk de broer van Wilma en dus zwager van Jan Drenth. Hij was in die hoedanigheid ook al enkele dagdelen actief in de winkel om hier te helpen; zodoende kreeg hij ook de kans om de machines over te nemen en hiermee zijn eigen bedrijf te starten.

Verhuizing
Op dit moment werkt Jan Kreijkes vanuit een ruimte bij zijn woning aan de Paulus Potterstraat 19. Het verhuizen van het machinepark was nog een aardige klus, maar met veel hulp van familie en vrienden was de klus in rap tempo geklaard.

Vertrouwde service
Bij Schoenmakerij Rijssen bent u natuurlijk van harte welkom voor de vertrouwde service en vakmanschap die u ook bij Jan Drenth ontving. De schoenmakerij is geopend op maandag van 09.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 17.30 uur. Dinsdag en donderdag bent u welkom van 18.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur. U kunt uw schoenen/reparaties elke dag, buiten de openingstijden, brengen van 9.00 tot 20.00 uur met uitzondering van zondag in de daarvoor bestemde kast naast het huis.