Afbeelding
Foto:

Nieuwe voorzitter SGPJ Rijssen

RIJSSEN - SGP-jongeren Rijssen heeft een nieuwe voorzitter: Martijn Boerman (20). In de bestuursvergadering van 28 januari trad Rick van Dijke af.

Rick van Dijke heeft meer dan vijf jaar deel uitgemaakt van het bestuur van de commissie. De nieuwe voorzitter is zijn voorganger erkentelijk: "Rick heeft tijdens zijn voorzittersperiode enorm veel werk verricht. Hij heeft SGPJ Rijssen omgetoverd tot een goed draaiende en sterk groeiende organisatie. Als bestuur zijn we Rick zeer dankbaar voor al zijn inzet."

Klasgenoten
De jonge bestuurders waren al klasgenoten op de middelbare school, studeren beide Bestuurskunde en zijn al jaren bevriend. De scheidend voorzitter heeft alle vertrouwen in de capaciteiten van zijn opvolger. Hij typeert hem als een echte bestuurder met hart voor de zaak: "Martijn heeft zich het bestuurswerk in het afgelopen jaar razendsnel eigen gemaakt". Van Dijke heeft alle vertrouwen in de toekomst van SGPJ Rijssen: "Door een aantal nieuwe bestuursleden bruist het bestuur van nieuwe ideeën en frisse plannen. Onder Martijns leiding gaan daar ongetwijfeld mooie dingen uit voortkomen!"