Afbeelding
Foto:

Naar de bollenvelden

RIJSSEN - ViaVie Welzijn Rijssen-Holten organiseert op woensdag 17 april aanstaande een dagtocht naar de prachtige bollenvelden in de Noordoostpolder.

Vanaf uw opstapplaats in Rijssen of Holten wordt u gereden naar restaurant De Goede Afloop waar u wordt ontvangen met een heerlijke lunch. Na de lunch maakt u een tour met een gids over de voormalige zeebodem, langs Werelderfgoed Schokland en Urk. Ook wordt er een stop gemaakt bij het tulpenbelevingsveld. Einde van de rondrit is om circa 15.00 uur. Voordat we terug naar huis gaan wordt er een bakje vers fruit uitgedeeld én krijgt iedereen een mooie bos verse tulpen. Er kan zowel als in Rijssen als in Holten worden in- en uitgestapt. Het vertrek is om 09.30 uur vanuit Rijssen en 10.00 uur vanuit Holten. Rond 16.15 uur is de bus weer terug in Holten, om 16.45 uur weer in Rijssen. De prijs van dit uitstapje bedraagt 39,50 euro. Dit is inclusief busreis, uitgebreide lunch, rondrit met gids, bakje vers fruit en een bos verse tulpen. In de bus is er plaats voor rollators en inklapbare rolstoelen. Tevens beschikt de bus over een rolstoellift. De gastvrouwen van ViaVie Welzijn kunnen u indien nodig een helpende hand bieden gedurende de dag.

Ga mee
U kunt zich tot uiterlijk 20 maart aanmelden bij ViaVie Welzijn via telefoonnummer 0548-362755. Meld u zich snel aan, want vol is vol! Deelnemers ontvangen ruim voor de tijd schriftelijk een persoonlijk bericht met een gedetailleerd programma.