Afbeelding
Foto:

Mijn Makelaar Rijssen wordt Daan Makelaars

RIJSSEN - Mijn Makelaar Rijssen gaat per 1 maart verder onder de naam Daan Makelaars. Aan het roer van de organisatie staat Daan Gerritsen. Daan is een enthousiaste en jonge ondernemer. Samen met het team, bestaande uit Wim Dekkers en Anne Tijhof, zal het kantoor zich blijven inzetten op de vertrouwde werkwijze.

Het makelaarskantoor is al vanaf 1977 actief op de woningmarkt in Rijssen en omstreken en kent daarmee een lange geschiedenis. In het verleden heeft het kantoor Herman Stukker (Stukker Makelaardij) en later Jan Kamp als eigenaar gehad. Wim Dekkers is vanaf het begin betrokken geweest bij het kantoor en zal ook onder de nieuwe naam actief blijven binnen het kantoor. ''Het kantoor krijgt een nieuwe naam, en de daarbij behorende nieuwe uitstraling, passend bij de verjonging van het kantoor'', aldus Daan Gerritsen. Klanten waarderen onze transparante, persoonlijke en actieve aanpak en dat willen wij graag zo houden.

Zelf verkopen
Er zal een nieuwe dienst toegevoegd worden aan het huidige dienstenpakket. In de huidige markt zien wij dat steeds meer huizenbezitters zelf hun woning te koop aan bieden via bijv. Facebook. Hierop anticiperend hebben wij een 'doe-het-zelf- pakket samengesteld. ''Een dienst waarmee de huizenbezitter zelf met de verkoop van de eigen woning aan de slag kan, maar wel met ondersteuning van onze kennis en gebruikmakend van ons netwerk. Zo kan de woning van de huizenbezitter ook op Funda geplaatst worden'', aldus Daan Gerritsen.

Alles onder één dak
Daan Makelaars hecht er veel waarde aan om klanten compleet te kunnen bedienen. Niet alleen op het gebied van woningverkoop, maar ook qua financiën, belastingen, verzekeringen en bedrijfsadministraties. Hiervoor werkt Daan Makelaars nauw samen met Mijn Financieel Advies (voorheen Mijn Hypotheek Jan Kamp) en Krake Adviesbureau. Mijn Financieel Advies, onder leiding van financieel planner Marcel Kool, houdt zich voornamelijk bezig met het afsluiten van hypotheken en verzekeringen. Dit gebeurt met ondersteuning van Annerieke van Zwieten en verzekeringsadviseur Amber Vos. Per 1 januari jongstleden is Krake Adviesbureau als nieuwe discipline toegevoegd. Hans Krake is fiscalist en verzorgt bedrijfsadministraties, stelt jaarrekeningen samen en verzorgt de belastingaangiften voor zakelijke relaties. Met het toevoegen van deze verschillende disciplines tot één samenwerkingsverband zijn wij als team voorbereid op de toekomst. Wij kunnen voor zowel particuliere als zakelijke relaties alle financiële zaken regelen met voor ieder een vast aanspreekpunt!