Afbeelding
Foto:

Assist Verzuim komende 3 jaar hoofdsponsor van Rijsserbergloop

RIJSSEN - Assist Verzuim hoofdsponsor van de Rijsserbergloop heeft zich voor 3 jaar verbonden aan het grootste hardloopevenement van Rijssen. De Atletiek Vereniging Rijssen, organisator van de loop heeft in arbodienst Assist Verzuim een duurzame samenwerkingspartner gevonden. Beide partijen willen beweging en een gezonde levensstijl stimuleren. De Rijsserbergloop vindt dit jaar plaats op vrijdag 14 juni.

De Rijsserbergloop biedt lopers een wedstrijd van 5 km of 10 km. Daarnaast is er voor de jeugd de zogenoemde bambinoloop. Een vast onderdeel van de Rijsserbergloop is de bedrijvenloop. Inmiddels hebben 129 teams verdeeld over 50 regionale bedrijven zich aangemeld voor de bedrijvenloop. Hierdoor is het alleen nog mogelijk om deel te nemen als individuele loper. De bedrijvenloop is vol.

Meer informatie
De komende maanden zullen zowel Assist Verzuim als de Rijsserbergloop regelmatig informatie delen over hardlopen, een gezonde levensstijl en bewegen (binnen het bedrijf). U kunt dit volgen via de verschillende social media kanalen. Meer informatie op www.rijsserbergloop.nl

De foto
Voorgrond: Albert Velten (L) directeur van Assist Verzuim en Wouter Nijzink voorzitter van de Wedstrijdcommissie van de Rijsserbergloop. Achtergrond de wedstrijdcommissie vergezeld door in het midden de marketeer van Assist Verzuim.