Genieten tijdens Ladies Night

RIJSSEN - Dinsdagavond 5 maart was het weer volop genieten bij de Markies in Rijssen. De jaarlijkse Ladies Night was wederom een grandioos succes. Mede door het succes van de afgelopen jaren waren de kaarten ook dit jaar binnen no time uitverkocht.

De zomercollectie van diverse winkeliers in Rijssen werd getoond middels een spetterende modeshow. De meest toffe prints, kleuren en trendy outfits kwamen voorbij. Mede door de diversiteit van de deelnemende winkels was er voor een ieder voldoende te zien. Tijdens de modeshow konden de dames genieten van een heerlijk diner en een aantal entertainende momenten. Het hoogtepunt van de avond was toch wel de metamorfose van Marjan Hof. Ze is in de afgelopen periode namelijk 15 kilo afgevallen met de hulp van Slimcenter. Hoe knap! Tijdens de Ladies Night is zij een complete metamorfose ondergaan. Ze is gestart bij kapsalon Kimm met een pittig kapsel en vervolgens heeft de PC Zijstraat haar in een volledig nieuwe outfit gestoken. Voor een frisse uitstraling werd ze opgemaakt door Beauty by Kozet. Daarnaast heeft Moda Trends bijpassende sieraden verzorgd en heeft Lotz en Linde haar voorzien van een hele stoere tas. De Pearl Opticiens gaf de finishing touch met een mooie bril.

Nagenieten
Na afloop hebben alle dames een goed gevulde goodiebag meegekregen die gevuld was met leuke items van alle deelnemende winkels.

Dankwoord
Beauty by Kozet, Pearl Opticiens, VIF Jeans, Salon Kimm, PC Zijstraat, Lotz & Linde, Moda Trends, Slimcenter, Marjoly Fotografie, Marie bloemen en Ten Hove Kindermode ontzettend bedankt!

Gemist?
Heb jij deze avond gemist? Hou dan onze facebook pagina in de gaten voor een leuke sfeerimpressie van de avond, mede mogelijk gemaakt door Marjoly Fotografie. Ook zullen wij hier informatie verschaffen over de volgende Ladies Night. Wie weet zien we jou dan bij de volgende editie!