Inzamelingsactie gebruikt textiel

RIJSSEN – De Gereformeerde Gemeente Rijssen-West aan de Veeneslagen 107 in Rijssen houdt vrijdag 5 april en zaterdag 6 april haar jaarlijkse inzamelingsactie van gebruikte kleding. Bruikbare spullen die u niet meer nodig hebt zijn elders in de wereld zeer welkom.

Jaarlijks gaat er nogal veel bruikbare kleding, en schoeisel en andere bruikbare middelen verloren in het afval of op een andere onbevredigende wijze. Om dit te voorkomen houdt de kerkelijke gemeenschap Rijssen-West op vrijdagavond 5 april een grote huis-aan-huisinzamelingsactie van nog bruikbare gedragen kleding en andere soorten van textiel. Met andere soorten textiel wordt bedoeld huishoudtextiel zoals gebruikte handdoeken, theedoeken, lakens, gordijnen, hoedjes, knuffels en T-shirts. Daarnaast wordt ook nog draagbaar schoeisel ( graag aan elkaar geknoopt ) ingezameld.

Nieuwe bestemming
Alle bijeengebrachte goederen die niet versleten zijnen schoeisel dat nog bruikbaar is, wordt een nieuwe bestemming gegeven. Men verzoekt vriendelijk de kleding en andere bovengenoemde spullen, die men graag kwijt wil te bewaren tot de betreffende vrijdag avond. Alle ingezamelde kleding wordt voornamelijk voor diverse doeleinden hergebruikt. In andere delen van de wereld is men er blij mee. Daarom is het beslist niet de bedoeling oude, niet meer te gebruiken spullen in te leveren.

Inleveren
Betreffende goederen kan men dan ook op vrijdag 5 april vanaf 17.00 uur. buiten zetten in gesloten dozen of in dichtgebonden plastic zakken. Tussen 17.30 en 20.30 uur. wordt alles opgehaald. Is het niet meegenomen dan kan men tot 21.00 uur gebracht worden op het kerkplein van de Gereformeerde Gemeente Rijssen-West Veeneslagen 107. Het kan ook op zaterdagmorgen 6 april tot 10.00 uur nog afgeleverd worden op bovengenoemd adres. Uw bruikbare spullen zijn van harte welkom!