Afbeelding
Foto:

Modespektakel en meer in de Hoge Wal in Rijssen!

RIJSSEN - De lente is begonnen en de eerste, bijna zomerse dagen zijn al geweest. Tijd om de dikke truien, lange broeken en andere winterkleding op te bergen en een meer zomerse outfit aan te trekken. Maar wat trekt u dan aan? Dat is te zien op 6 april tijdens het Modespektakel in Rijssen. Met een gezellige koop-zaterdagavond.

Op het Hogewalplein voor winkelcentrum De Hoge Wal worden de nieuwste collecties van Shoeby, Zeeman, Jasmijn, Cin Cin, De Kledingkamer en Scapino getoond. De kleding wordt geshowd door personeel, vrienden en familie van de winkels. Echte mensen van (heel) jong tot oud, van groot tot kleine maten laten dus zien wat er deze zomer gedragen gaat worden.

Programma
De modeshows zijn om 13.30 uur, 15.00 uur, 16.30 uur en de laatste met sfeerverlichting om 19.30 uur. Elke modeshow begint met een optreden van Dance by Fernanda en ook de afsluiting is voor de dansers die al landelijke prijzen in de wacht wisten te slepen. Geniet van de geheel nieuwe show van de danstalenten in alle leeftijden. Na of tussen de shows kan er natuurlijk gekeken, gepast en geshopt worden bij de winkels, die allemaal helemaal zijn gericht op het voorjaar.

Actief met kunst
In het winkelcentrum kunt u verder genieten van het werk van Ernst Jan ten Hove en een twintigtal kunstenaars van Actief in Kunst. De kunstenaars zelf zijn ook in het winkelcentrum en laten u zien hoe zij te werk gaan. Bijzonder is dat er ook jeugdige, maar zeer zeker talentvolle kunstenaars hun werk exposeren en het werk van een glaskunstenaar. Zij is bij de lichtkoepel in het winkelcentrum te vinden. Deze plek is bewust gekozen vanwege het effect dat licht op het glaswerk heeft.

Koopavond met actie
Op 6 april zijn de winkels in het winkelcentrum geopend tot 21.00 uur. Tussen 19.00 uur en 21.00 uur is er ook een speciale actie. Iedereen die gedurende deze twee uur een aankoop doet, maakt kans om het aankoopbedrag in waardebonnen te winnen. Maar liefst 20 winnaars gaan met waardebonnen, die bij alle deelnemende winkeliers ingeleverd kunnen worden, naar huis.

Bent u er ook bij?