Afbeelding
Foto:

Al 30 jaar Fotovaklab Nijverdal!

NIJVERDAL - Aanstaande 1 april bestaat Fotovaklab Nijverdal 30 jaar (geen grap). Op 1 april 1989 begonnen Bert en Willeke Jansen hun fotozaak aan de Ericaweg 1.

Deze winkel werd al snel te klein en in 1992 verhuisden zij naar het pand van foto Eerdmans aan de Rijssensestraat 49. Hier werd flink uitgebreid met camera's en lijsten. Ook hadden ze nu de beschikking over een grote studio voor familieportretten en pasfoto's. Ook huwelijks reportage's werden in grote aantallen geboekt en foto's voor klanten afdrukken in twee uur was uniek voor Nijverdal, dit werd een groot succes. Na het huren van de winkel werd het tijd voor een eigen pand. De woning naast de winkel kwam te koop en deze kans werd meteen aangegrepen om hier nieuw te gaan bouwen. De nieuwe winkel kon naar eigen smaak worden ingericht. Tevens kon er boven de winkel een eigen woning gebouwd worden.

Brede service
In 2000 was de opening van de nieuwe fotospeciaalzaak, van pasfoto t/m formaat 60x90cm kon in eigen huis worden geprint, snelservice in 1 uur klaar. Cameraverkoop met alle toebehoren van statief t/m tas en een zeer ruim assortiment lijsten. Kortom: alles op gebied van fotografie. "Wij gaan voor een persoonlijke benadering en advies op maat. Wij willen onze klanten graag goed helpen, of het nou om pasfoto's, een reportage, studiowerk, lijsten of foto van foto gaat." Ook foto's bewerken van dierbare overledenen komt veel voor en dit is dankbaar werk, vindt Bert. Willeke maakt pasfoto's, en niet alleen de officiƫle vereiste foto's, maar ook leuke lachende foto's. Dit word zeer gewaardeerd. Ook kan men de pasfoto's digitaal toegestuurd krijgen voor gebruik op facebook of andere media.

Nog veel meer
Sinds vijf jaar zijn wij ook een Parcelshop van DPD. Men kan hier pakketten ophalen en versturen, een extra service die ook voor meer winkelbezoek zorgt. Ook doen wij mee met de Goudenwinkelrand en hebben wij regelmatig mooie studio -cties en aanbiedingen met pasfoto's. De klanten kunnen ook nog steeds hun filmrolletje laten afdrukken of hun oude filmopnames laten digitaliseren. Van oude foto's kunnen wij weer nieuwe afdrukken erbij maken. De kwaliteit is dan vaak beter als het origineel.

Meer informatie
Meer informatie over Fotovaklab Nijverdal? Zie www.uwfotograaf.nl of bel 0548-611684 of loop gewoon even binnen aan de Rijssensestraat 49. De winkel is geopend van dinsdag t/m zaterdag.