Afbeelding
Foto:

Donateursconcert bij CSG Reggesteyn

RIJSSEN - Reizen in verleden en toekomst. Een wens van veel mensen: een vuurtje kunnen stoken met holbewoners, wandelen door een middeleeuwse stad, de maanlanding meemaken en een kijkje nemen in de toekomst. Dat is wat Muziekvereniging Wilhelmina op 5 april gaat doen met het donateursconcert bij CSG Reggesteyn!

Tijdens het concert neemt Wilhelmina u mee op reis door de tijd. Het concert met als thema "Back to the future" staat ook in het teken van samenwerkingen tussen de verschillende orkesten binnen de muziekvereniging. AMV (Algemene Muzikale Vorming, WIT (Wilhelmina's Instromend Talent), WAT (Wilhelmina Aanstormend Talent) en het grote orkest leveren stuk voor stuk een muzikale bijdrage, samen en alleen.

Belevenis
Muziekvereniging Wilhelmina is nu al enthousiast over het concert. "Het belooft echt een belevenis te worden!" Naast de muziek van de orkesten worden er sketches opgevoerd en beelden getoond. Het concert begint om 19:30 uur in de aula van CSG Reggesteyn aan de Cattelaar 2. De entree is gratis. In de pauze is er koffie, thee en fris verkrijgbaar voor €1,-.