Afbeelding
Foto:

Rijssen: dé modestad van Twente!

RIJSSEN - Dat Rijssen een volwaardig en compleet mode aanbod heeft dat willen we graag laten zien op zaterdag 6 april. Op een groot podium bij de fontein presenteren professionele modellen de nieuwste voorjaars- en zomermode. Bovendien is er na afloop van de shows voldoende tijd om te winkelen, omdat er een extra koopzaterdagavond is in Rijssen.

Alle winkels zijn open tot 21.00 uur. Op een grote overdekte catwalk worden de nieuwste trends geshowd. De catwalk is te vinden op het Schild bij de fontein. De shows van 30 minuten beginnen om 14.00, 15.00, 16.00, 18.30 en 19.30 uur. De deelnemers aan de show zijn: Blush, Eshuis Mode, GetDrezzed, Hema, Jolie, Koedijk Jan Heedt, Koedijk Mode, Magnifique Fashion, PC Zijstraat, Reason, Unique, Welkoop Rijssen en Wessels Mode. USA fitnesscentrum zal op spectaculaire wijze de show openen. De shows van 14.00, 15.00 en 16.00 uur beginnen met een demonstratie Club Drums. De avondshows starten met een demo van XGO. Kortom, mooie shows met een gezellig randprogramma!

Modetrends
Vooral in nostalgische items, natuurlijke materialen en de nadruk op een eigen unieke stijl. De trends uit de laatste vier decennia van de 20e eeuw en Oosterse en Afrikaanse invloeden druppelen door in elke collectie. Samen met de trend in felle kleuren en prints brengen de lente- en zomercollecties een kleurrijk en vrolijk beeld. De jaren 80 zie je terug in korte jasjes, hippe heuptasjes en polo's met een bijzonder kraagje of opvallende print. More is more en hoe feller hoe beter. Geel, lila, rouge en de wortelgele kleur kurkuma zijn de´ seizoenskleuren. Deze trend kan niet zonder retro sporty invloeden en streetwear. Kies je voor neonkleur, grote (sport)logo's en sidestrepen, dan zit je goed. De jaren 90 brengen de rustige designs die door soepele en glanzende stoffen een luxe gevoel geven. Denk aan zwierige rokken in verschillende lengtes en de culotte. Mooi in combinatie met grote Creoolse oorbellen.

Kom ook!
Kom kijken op 6 april en laat u inspireren! En verder... ... Leggen veel winkels de loper uit en presenteren u de nieuwste najaarsmode en –trends. ... 's Morgens en 's middags is er in de Elsenerstraat en op het Schild de wekelijkse warenmarkt. ... Ook aan de kleintjes wordt gedacht. Voor hen is er kinderplezier. Kom je met de auto? Dan kun je deze gratis parkeren op de vele parkeerplaatsen rond het centrum. Kortom: je bezoek aan koopcentrum Rijssen is zeker de moeite waard!