Paasweekend op de Holterberg

HOLTEN - Echte kuikens in het museum, vreemde eieren in het vernieuwde Bos van Daantje Das, een heuse paashaas en een nieuwe expositie met wondermooi werk van natuurfotograaf Han Bouwmeester.

Het maakt en bezoek aan Natuurmuseum Holterberg tijdens de paasdagen voor jong en oud tot een belevenis! Moeder kip komt weer met haar kuikens naar de Holterberg. Ze lijkt niks te leren, want weer zijn er kuikens ontsnapt! De kinderen gaan op zoek naar de verdwaalde kuikens. Is het mooi weer, dan ook naar het vernieuwde bos van Daantje Das. Daar kun je op eerste en tweede paasdag speuren naar wel heel vreemde eieren. Wat gebeurt daar toch allemaal? Na afloop krijgen de kids iets leuks. Beide paasmiddagen komt de paashaas langs. Natuurmuseum Holterberg is te vinden aan de Holterbergweg 12 Holten. Kijk ook op: www.museumholterberg.nl

Repair Café Rijssen

RIJSSEN - Op donderdagmiddag 11 april van 14.00 uur tot 16.30 uur staan de vrijwilligers weer gereed.

U kunt dan weer allerlei kapotte spullen aanleveren om te repareren. Het Repair Café Rijssen is te vinden in de "Oude Plus", de achteringang. Op de hoek Roelof Bosmastraat en de Kroonweide. Van allerlei spullen worden gerepareerd, zoals electrische apparaten, kleding ( ritsen ed. ) kleine houten dingen, kortom alle gebruiksvoorwerpen in en om het huis. De koffie en thee zijn gratis, loop gerust even binnen om te horen of reparatie haalbaar is. De reparaties zijn óók gratis, de nieuwe onderdelen kunnen door de aanbieder zelf aangeschaft worden.