Afbeelding
Foto:

Veilig op pad met de camper na check AutoFirst Schasfoort

WIERDEN - Nederlanders zijn ware kampeer-fanaten. Dit jaar trekken veel mensen er weer met de camper op uit voor een welverdiende (zomer)vakantie. Zeker wanneer u meer kilometers maakt richting het buitenland is het verstandig om uw camper goed te laten onderhouden en na te laten kijken.

Het onderhoud aan een camper is net zo belangrijk als aan een reguliere auto. Daarnaast is een camper ook wat complexer door de opbouw en de vele apparatuur die u meeneemt. AutoFirst Schasfoort beschikt over een grote werkplaats met voldoende ruimte om uw camper passend onderhoud te geven. Wat moet gebeuren is afhankelijk van de leeftijd en de gereden kilometers.

Onderhoudsbeurt
De uitgebreide onderhoudsbeurt kijkt naar alle belangrijke punten voor de veiligheid en werking: verlichting, aandrijfriemen, remvloeistof, de accu en bedrading, remmen, het uitlaatsysteem, de stuurinrichting, eventuele lekkage en vervanging en aanvullen van motorolie, koelvloeistof en remvloeistof. In overleg zijn ook veel andere werkzaamheden uit te voeren als preventief onderhoud, zoals het vervangen van uw distributieriem en het controleren van de airconditioning.

APK
AutoFirst Schasfoort voert ook de APK uit wanneer uw camper APK-plichtig is. Wanneer uw camper zwaarder is dan 3.500 kilo moet deze jaarlijks nagekeken worden. Is deze lichter? Dan hoeft deze pas na drie jaar oud jaarlijks nagekeken te worden. AutoFirst Schasfoort voert deze APK voor u uit voor 29,75 inclusief BTW.

Maak een afspraak
Laat op tijd uw onderhoud en APK uitvoeren voor zorgeloze kilometers én een mooie vakantie. Maak vandaag nog een afspraak bij AutoFirst Schasfoort. Gevestigd aan de Bedrijvenstraat 20 in Wierden. Bel met: 0546 - 65 77 55 of kijk op: www.autofirst-schasfoort.nl Hier is ook de AutoFirst Schasfoort app te downloaden; zo maakt u eenvoudig een afspraak.