Afbeelding
Foto:

Autowasactie voor kankeronderzoek

RIJSSEN - Team Baan wil uw aandacht vragen voor de vele vrijwilligers die ook dit jaar zich weer inzetten om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker.

Vaak worden wij geconfronteerd met de onbekendheid en het ontbreken van middelen voor de verschillende vormen van kanker. Wij doen als team mee aan Alpe d'HuZes, omdat wij ons samen sterk willen maken in de strijd tegen kanker.


Grote impact
Bijna iedereen kent wel iemand die kanker heeft, of heeft gehad. Zo hebben wij dit ook van dichtbij meegemaakt toen onze vader in februari 2018 overleed aan kanker. Verder zijn er binnen onze vriendengroep vorig jaar nog twee ouders, op jonge leeftijd, aan kanker overleden. Ons doel is dan ook om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker, zodat er in de toekomst minder mensen overlijden aan kanker.

Autowasactie
Wij zouden het heel fijn vinden als u ons wilt steunen om dit doel te bereiken. Men kan hiervoor een donatie doen via onze site en op vrijdagavond 10 mei organiseren wij, in samenwerking met tankstation Sanderman, een autowasactie waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan ons doel.

Meer informatie
Voor meer informatie en het aanmelden van deze actie kunt u kijken op de website: www.teambaanrijssen.nl (graag vooraf aanmelden zodat wij lange wachttijden kunnen voorkomen). Team Baan uit Rijssen bestaat uit fietsers Annerieke en Daniƫlle Baan en hardloper Rutger Baan.