Afbeelding
Foto:

PaasMotorShow bij MotoPort Hengelo

HENGELO - Laat je verrassen tijdens de PaasMotorshow van MotoPort Hengelo! Maak tijdens dit Paasweekend een proefrit op een motor en informeer naar de inruil- en/of financieringsmogelijkheden. Alle nieuwe en gebruikte modellen staan in de showroom op je te wachten.

Zoek in onze showroom en onze kleding- en accessoireshop naar de paaseieren die de Paashaas zelf verstopt heeft en maak daarmee kans op leuke prijzen. We hebben de grootste keuze aan motorhelmen van Nederland. In onze World of Helmets kun je ongestoord de nieuwste modellen komen passen en je laten adviseren. Een goed passende helm is immers van groot belang voor uw veiligheid op de weg en bescherming bij een eventuele val. Het loont dan ook om goed advies in te winnen en meerdere helmen uit te proberen. Veel van onze helmen zijn tijdens het Paasweekend extra voordelig geprijsd.

Probeer het!
Try the bike, geef je vriend of vriendin, man of vrouw, of jezelf een 'try the bike' cadeau. Een eerste rijles op een afgesloten terrein in samenwerking met VTT Rijopleidingen. We starten vanaf MotoPort Hengelo, aanmelden kan via info@motoporthengelo.nl. Kortom, genoeg te zien en te beleven. Een mooie kennismaking!

Kom langs
We kijken uit naar je komst! We zijn maandag 22 april geopend van 12.00 tot 17.00 uur. MotoPort Hengelo is gevestigd aan de Enschedesestraat 210 in Hengelo. Kijk ook op: www.motoporthengelo.nl