Afbeelding
Foto:

Paasshow bij Mango Mobility

ALMELO - Mango Mobility in Almelo maakt het aanschaffen van een nieuwe scootmobiel extra aantrekkelijk tijdens Pasen. Er zijn op tweede paasdag mooie kortingen te pakken.

Het voorjaar is weer in volle gang, dé tijd om er weer op uit te trekken. Een scootmobiel kan helpen om mobiel te blijven in ieder jaargetijde. Mango Mobility laat u graag kennismaken met de vele mogelijkheden tijdens de paasshow op tweede paasdag. Dit is de grootste paasshow op het gebied van elektrische mobiliteit! U bent van harte welkom van 10.00 tot 16.00 uur aan de Einsteinstraat 8A in Almelo.

Kortingen
Bezoekers kunnen profiteren van spectaculaire kortingen op de huidige voorraad. Als voorbeeld: u schaft de Tiger 4 scootmobiel aan voor 2.999 euro, afgeprijsd van 3.598 euro. Daarnaast profiteert u van leeftijdskorting bij aankopen vanaf 999 euro. De Tiger 4 is voorzien van luxe wielvering, een comfortabele stoel, verstelbare armleuningen, stuurkolom en komt compleet met een onderhoudscontract van 1 jaar én een accessoire cadeau.

Service en onderhoud
Mango Mobility staat bekend om de uitstekende service en goed advies, zowel voor als na de aankoop. Ook voor het onderhouden van uw kostbare scootmobiel bent u aan het juiste adres. Mango Mobility heeft ruim tien jaar ervaring in elektrische mobiliteit. Met goed preventief onderhoud blijft u altijd mobiel, met een eigen pechhulp wanneer er onverhoopt tóch iets mis gaat. Zo kunnen zij uw voertuig zelfs ter plaatse repareren.

Kom langs
Mango Mobility, gevestigd aan de Einsteinstraat 8A in Almelo. Bel met: 0546 - 45 32 96. Kijk ook op: www.mangomobility.nl/winkels/almelo