Afbeelding
Foto: Autopaper

Maak kennis met Suzuki en Subaru bij Autobedrijf Zuithof

BORNERBROEK - Autobedrijf Zuithof heeft al bijna vijftig jaar ervaring met de verkoop van Japanse auto's. Zo is het dé zes-sterren Subaru-dealer voor heel Twente. Sinds een half jaar zijn zij ook gespecialiseerd in Suzuki.

Tijdens de paasshow kunt u kennismaken met beide merken én profiteren van leuke kortingsacties. Zo zijn er rond de 15 á 20 jonggebruikte Suzuki-modellen op voorraad; diverse uitvoeringen van 3 maanden tot een jaar oud. Zo schaft u een bijna nieuwe auto aan, flink onder de nieuwprijs. Kom langs voor een vrijblijvende proefrit in bijvoorbeeld de Suzuki Swift of de Suzuki Jimny. Uiteraard is er ook een mooie selectie nieuwe en occasion Subaru's te bekijken. Vraag ook naar de voorwaarden voor bijvoorbeeld een aantrekkelijke private lease! Tijdens de paasshow op donderdag 18, vrijdag 19, zaterdag 20 en maandag 22 april profiteert u van leuke kortingen. Bij aanschaf van een nieuwe Subari ontvangt u een gratis trekhaak ter waarde van 1.095 euro. Koopt u een gebruikte Subaru van minimaal 4.500 euro? Dan ontvangt u een gratis Multichip ter waarde van 415 euro. Afgelopen maand las u hier al over de vele voordelen, óók voor een nieuwe auto. Deze makkelijk te installeren chip biedt nog betere prestaties én een lager brandstofverbruik. De chip is ook makkelijk mee te nemen naar een andere auto.

Service voorop
Naast de aanschaf van uw auto is ook onderhoud erg belangrijk. Autobedrijf Zuithof voert dan ook het onderhoud en reparaties aan uw Suzuki, Subaru of ander merk uit naar de hoogste kwaliteitseisen. Zij beschikken over een eigen schadeafdeling en ook bijvoorbeeld airco-service is mogelijk. Klanten krijgen ook de beschikking over een leenauto bij werkzaamheden.

Kom langs
Autobedrijf Zuithof ontvangt u graag tijdens de paasshow. U bent op donderdag 18 april welkom van 09.00 tot 20.00 uur. Vrijdag 19 april van 09.00 tot 18.00 uur, zaterdag 20 april van 09.00 tot 17.00 uur en op tweede paasdag bent u welkom van 10.00 tot 17.00 uur. Autobedrijf Zuithof is gevestigd aan het Tusveld 15 in Bornerbroek. Kijk ook op: www.zuithof.nl