Afbeelding
Foto:

Woningen in 't Opbroek in de verkoop

RIJSSEN - In Rijssen gaan op 1 mei 33 nieuwbouwwoningen in plan 't Opbroek in verkoop. Met vijf verschillende type woningen wordt de diversiteit van de directe landelijke omgeving doorgetrokken in de wijk. 'T Opbroek krijgt rij-, halfvrijstaande, patio- en vrijstaande woningen.

De 33 nieuwbouwwoningen in 't Opbroek worden onderscheiden in vijf types. Als knipoog naar de huidige situatie en de liefde voor de omgeving dragen deze woningtypes de namen van koeienrassen. Het gaat om de volgende woningtypes: Tauros en Dexter (dertien rijwoningen, waarvan er vijf in verkoop gaan, vijf in verhuur en drie sociale koop), Black Angus (zes halfvrijstaande woningen), Lakenvelder (zes patio woningen), Limousin (zes vrijstaande woningen) en Wagyu (twee exclusieve vrijstaande woningen). De woningen zijn volledig klaar voor de toekomst met zonnepanelen en worden gasloos opgeleverd.

Verkoop
Het officiƫle verkoop moment vindt plaats op 1 mei van 16.30 tot 19.30 uur bij de Stadsboerderij aan de Grotestraat 27 in Rijssen. Hier staat het verkoopteam voor u klaar. De woningen worden verkocht door Peter Schiphorst (www.peterschiphorst.nl/) en gebouwd door Groothuis Wonen (www.groothuiswonen.nl).

Meer informatie
Voor meer informatie over het plan en de contactgegevens van de makelaar kunt u kijken op www.nieuwbouwopbroek.nl. Hierop verschijnt op korte termijn ook meer informatie over de woningen zoals prijzen, kavelgrootte en impressies van de woningen. Volg daarnaast NieuwbouwOpbroek op Facebook.