Afbeelding
Foto:

Rijssense Motor Club opent het seizoen

RIJSSEN - Traditiegetrouw opent de RMC het seizoen op 27 april in alle vroegte met een Koningsrit.

Er wordt gestart bij tankstation Sanderman, Nijverheidstraat 21. Alle puzzelaars kunnen tussen 7.00 uur en 7.30 uur de weg op voor een mooie route door het landschap van de gemeente Rijssen-Holten.

Vanaf 1945
De RMC, Rijssense Motor Club, is een vereniging die al vanaf 1945 puzzelritten organiseert. Deze worden verreden op Koningsdag en op een aantal zaterdagen in de gemeente Rijssen-Holten. Er wordt gereden in 2 klassen, namelijk de Sportklasse voor ervaren deelnemers en de toerklasse voor de minder ervaren deelnemers. De uitzetter probeert ieder jaar weer leuke vragen, geintjes, valkuilen in de rit te verwerken; mocht de verkeerde keuze worden gemaakt dan wordt de deelnemer altijd weer door een opvanger naar de goede route geleid.

Kinderen
Voor de kinderen is er een zoekwedstrijd. Met na afloop een prijsje voor elk kind dat meedoet. Finish en prijsuitreiking zijn wederom bij tankstation Sanderman en de prijsuitreiking is om circa 9.15 uur. U wordt van harte uitgenodigd om eens mee te doen. Voor leden is inschrijven gratis, voor niet leden €6,-.

Volgende ritten
Overige ritten dit jaar zijn op zaterdag 25 mei, 29 juni en 21 september. Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.rmc-rijssen.nl

Lidmaatschap
Een lidmaatschap kost €20,- per jaar en als lid hoeft u geen inschrijfgeld te betalen, ook mag u dan aanwezig zijn bij de jaarlijkse jaarvergadering met aansluitend onze feestavond (een hapje eten en bowlen bij 't Witte Hoes). Op 1 februari jongstleden heeft deze avond plaatsgevonden en hierbij werden ook de kampioenen van 2018 gehuldigd. In de sportklasse stond op de 1e plaats B. van der Horst en op de 2e plaats J. Koster. In de toerklasse eindigde op de 1e plaats Het vriendenteam en op de 2e plaats W. Slagman.

Dick Tukkers