Afbeelding
Foto: Wijkvereniging Noetsele

Koningsmarkt Noetsele

NIJVERDAL - Tijdens Koningsdag, zaterdag 27 april 2019, houdt wijkvereniging Noetsele weer de gezellige en druk bezochte Koningsmarkt, van 09:00 tot 14:00 uur.

De route is dit jaar iets gewijzigd met als doel deze logischer en meer aaneengesloten te maken. Dit houdt in dat de markt dit jaar alleen nog op de Holterweg plaatsvindt (vanaf de Tiemen de Jongstraat tot aan kruising met Noetselerweg). Het is de bedoeling dat er zoveel van voor naar achteren wordt gewerkt met het opstellen van de kramen. Het plantsoen Korenweg-Holterweg is weer het centrale punt van dit gezellige evenement.

Prijzen op z'n kop bij PAND 55
Gerwin van Pand 55 in Nijverdal is 28 april jarig en daarom zet hij op Koningsdag een muts en de prijzen op z'n kop. Kom je ook even gezellig binnenwandelen op 27 of 28 april?

Bij PAND 55 zijn ze klaar voor de zomer. In de winkel staan weer volop tuinmeubelen in diverse uitvoeringen en materialen. Veelal zelf samen te stellen. denk hierbij aan: lounge sets, dining sets, losse stoelen, tafels en ook parasols, vliegengordijnen, etc. etc.

Er zijn ook nog binnenmeubelen verkrijgbaar, zoals: diningtafels, salontafels, stoelen, kasten, lampen en allerlei woonaccessoires, meestal met een industriƫle look. Ook in het assortiment: dameskleding en functionele jassen en vesten van het merk Kjelvik. Het is zeker de moeite van een bezoekje waard! En... ELKE ZONDAG GEOPEND!!