Afbeelding
Foto: Dick Tukkers

Dorcas organiseert op 11 mei grote verkoop bij Kringloopwinkel De Mors

RIJSSEN - De vrouwenvereniging Dorcas van de Geformeerde Gemeente Rijssen organiseert op zaterdag 11 mei van 10.00 uur tot 14.00 uur een groots opgezette verkoop op het terrein van de Kringloopwinkel De Mors aan de Spoelerstraat 7 in Rijssen ten bate van de Zending Gereformeerde Gemeenten.

Hoge verwachtingen
Zoals gebruikelijk veel etenswaren zoals slofjes, puddingbroodjes, krakelingen, oliebollen, patat, kibbeling, broodjes hamburgers, en slaatjes. En natuurlijk ontbreken deze dag niet het fruit, de snoep en de ijsjes. En met Moederdag voor de deur, zijn er naast allerlei etenswaren veel moederdagcadeaus in de vorm van wenskaarten, bloemen, cd's, en de altijd-prijs-tafel. Ook een bezoek aan de stands met schoonmaakartikelen, sokken, panty's en kleding willen we graag onder uw aandacht brengen.

Voor de jeugdigen
Voor de jeugdige bezoekers aan deze verkoopdag is er veel te beleven met onder andere een rondrit met een brandweerauto, spelletjescircuit, speelgoed, grabbelton, spijkerbroek hangen, springkussens. En met het oog op Moederdag kunnen de kinderen gaan knutselen om iets moois voor hun moeder te maken. Namens de organisatie van deze groots opgezette verkoop worden jong en oud van harte uitgenodigd om deze gezellige markt te bezoeken om daarmee het werk van de zending mede te ondersteunen!

Dick Tukkers