Afbeelding
Foto:

Waardering voor inzet

(vervolg lintjesregen)
Gerrie Krikkink-Reijlink (71) is in Holten lid van de EHBO-vereniging Holten, penningmeester, verzorgde EHBO-lessen op basisscholen en lotusslachtoffer. Ze is betrokken bij Vrouwen van Nu in Espelo, Kinderboerderij Dondertman in Holten, collectant en bestuurslid voor de Hartstichting Holten, contactpersoon voor de Hervormde Gemeente Holten en collectant voor de Actie Kerkbalans. Gerrie is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
Lianne Spekhorst-Dunhoft (56) is vanaf 1998 jeugdwerker bij R.K. Jeugdwerk 't Honk, vrijwilliger bij basisschool Klim-Op, de Parkstede en de Kledingbank Rijssen-Holten. Ze is actief bij de R.K. Dionysiusparochie in Rijssen, de Actie Kerkbalans, de eerste communiewerkgroep, kindernevendiensten, Hospice de Reggestroom en gastvrouw bij Het Parkgebouw. Lianne Spekhorst is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
Gerdien Tigelaar-Vruggink (68) was schaduwfractielid van het CDA, raadslid, vrijwilligster voor ViaVie Welzijn en is gastvrouw. Ze is actief voor de Wereldwinkel Rijssen, lid van het provinciaal bestuur van Vrouwen van Nu Overijssel. Sinds 2012 is ze presentatrice en lid van het managementteam van Radio 350 Rijssen.
Seino Voortman (70) is jeugdwerkvrijwilliger voor de Hervormde Gemeente Rijssen, actief in het klusteam, de commissie Kerkpleinmarkt, vrijwiliger bij Excelsior '31 en doet daar reparatie en onderhoud, is steward en EHBO'er. Voortman doet bij het Rijssens Mannenkoor gebouwbeheer en heel veel andere werkzaamheden. Voortman is benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau.
Kees Wolffenbuttel (75) was vrijwilliger/bestuurslid bij badmintonvereniging Shuttle Up Sliedrecht, competitieleider, bestuurslid jeugdzaken, lid van de Knotploeg van Natuur- en Vogelwachtgroep De Alblasserwaard, vrijwilliger en bestuurslid van IVN afdeling Rijssen-Enter, rondleider, klussenman, chef buitendienst van het Wereldtijdpad en vrijwilliger bij Landschap Overijssel. Wolffenbuttel is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.