Afbeelding
Foto:

Kaashandel Westerhof ruim een halve eeuw op de markten

RIJSSEN - Ruim 51 jaar staat kaashandel Westerhof B.V. uit Delden op zowel de maandagmarkt als de zaterdagmarkt in Rijssen. Het bedrijf dat vanaf de oprichting in 1968 op de Rijssense markten vertegenwoordigd is, mag zich dan ook met recht een begrip noemen op deze Rijssense markten.

Het bedrijf is gespecialiseerd in echte Hollandse natuurkaas met een eigen logo. Het marktbedrijf richt zich speciaal op de consument, niet alleen in Rijssen, maar ook in Enschede, Almelo, Neede en Zwolle. Kaashandel Westerhof is vanaf de oprichting meegegaan met de wensen van de consument. Het aantal kaassoorten is daardoor door de jaren heen steeds verder uitgebreid, waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel zijn blijven staan. Alle kaassoorten worden zorgvuldig geselecteerd op smaak en kwaliteit.

22 jaar dezelfde verkoper
Kaashandel Westerhof weet zich op alle markten omringt door een bekwaam en hecht team van medewerkers, zo ook op de Rijssense marktdagen. In Rijssen staat de welbekende kaasverkoper Sylvester Telgenkamp al 22 jaar lang namens Kaashandel Westerhof kaas te verkopen op zowel de maandag- als de zaterdagmarkt. Volgens Sylvester geniet hij nog iedere week van de gezellige sfeer van de markten in Rijssen. Hij staat volledig achter de maandelijkse reclame die maandelijks geplaatst wordt in Hart van Rijssen om de markt te promoten. De bijzondere acties leveren vaak verrassende meningen van het publiek op.

Dick Tukkers