Afbeelding
Foto:

Kia viert swingend de zomer

RIJSSEN - Kia pakt uit deze zomer. Met mooie kortingen, en een speciale actie: wie een gratis taxatie aanvraagt, maakt kans op een swingende bluetooth speakerset.

Kia-dealers vieren de zomer met een muzikale actie. Een vrijblijvende taxatie wordt nu gecombineerd met een leuk zomerspel. Bovendien maken deelnemers kans om een bluetooth speaker te winnen. Perfect voor de gezellige zomeravonden met vrienden of familie.

Gratis frisbee
Via www.kia.com/nl/kies-je-kia/acties/zomer-hits is eenvoudig een vrijblijvende taxatie aan te vragen, volledig online. Deelnemers vullen de gegevens van hun huidige auto in en komen in korte tijd de inruilwaarde te weten en krijgen zicht op het kostenplaatje voor hun favoriete Kia. Tegelijk met het taxatievoorstel ontvangt men ook een wincode. De website brengt je daarna naar de actiepagina, waar de wincode ingevoerd kan worden voor de aanvraag van een gratis, gepersonaliseerde frisbee. Deelnemers kiezen zelf welke naam er op deze LP-frisbee komt te staan. Na aanvraag is de frisbee, na 24 juni of na 7 juli, af te halen bij de dichtstbijzijnde Kia-dealer. Wie één van de 30 gouden frisbees weet te vinden, wint tevens een JBL GO2 bluetooth speaker!

Zomervoordeel
De frisbee en de bluetooth zijn de start van je zomer. De actie loopt nog tot en met zondag 30 juni. Naast deze leuke gadgets geeft Kia ook zomervoordeel die kan oplopen tot 1.250 euro op een nieuwe Kia. Zo is je favoriete Kia dichterbij dan ooit. Bezoek Beltman Kia aan de Jutestraat 3 in Rijssen voor meer informatie en de showroom. Meer informatie is ook te vinden op www.beltmanrijssen.nl.