Jak & Rock Festival!

RIJSSEN - Komende zaterdag 29 juni is de derde editie van Jak & Rock. De voorgaande jaren werd dit gehouden op vrijdag, maar dit jaar is gekozen voor een verhuizing naar zaterdag.

Jak & Rock zal gehouden worden op de Koerbelt in Rijssen. Vorig jaar waren er meer dan 500 bezoekers. Hopelijk vinden dit jaar nog meer mensen de weg naar de Koerbelt. Voor de prijs hoeft je het niet te laten, want toegang kost 7,50 euro.

Wat ku'j verwochen?
Om 17.00 uur gaan de poorten open en kom je in een Walhalla waar alleen de beste bands uit de regio optreden. Om 17.45 uur trappen ze af met "Kings Deal", een veelzijdige bluesband die het niet alleen bij Blues houden, maar waar men ook Rockabilly, Rooths en Rock van kan verwachten. Kortom gewoon lekker om mee te beginnen. Om 19.15 uur is het de beurt aan "Yotta", eigenlijk een vreemde eend in de bijt. Deze 8-koppige Ska band uit Nijmegen komt met nummers van Doe Maar, Madness en veel meer Ska toppers. Om 20.45 uur staat "Hardboard" op de planken; de oudste rockband van Rijssen. Vorig jaar hebben ze de kantine plat gespeeld en ook dit jaar zullen ze in een aangepaste vorm de bezoekers hun muzikale klanken laten horen. Om 22.15 uur heeft Jak & Rock de regionale topper "Handy Joe and the Boogie kearls" weten te strikken. Entree aan de kassa: 10 euro. In de voorverkoop via www.jakenrock.nl: 7,50 euro.