Opbrengst benefietconcert!

NIJVERDAL - Op vrijdagavond 21 juni vond het benefietconcert voor Roy Scholten plaats. Roy is een dwarsleasepatiënt als gevolg van een bedrijfsongeluk. Het doel was om met de opbrengst, van dit geslaagde concert, de zogenoemde LION-procedure mogelijk te maken, waardoor het zenuwstelsel wordt gestimuleerd. Het doel is dat Roy weer kan staan en misschien weer echte stappen kan zetten.

De gehele avond was het één groot muzikaal feest. Het programma kende veel afwisseling, waarbij ook verschillende solisten waren te horen. Zowel gedragen als ritmische muziekstukken werden aan het plafond ten gehore gebracht. De Twente Zangers en het mannensemble Espressione zongen samen zowel a-capella en onder begeleiding van de bekende pianist Jan Lenselink.

Vrijdagavond 21 juni was het een mooie avond voor beide koren, het publiek, maar ook zeker voor Roy Scholten en zijn echtgenote. Vlak voor het einde van de avond kon aan Roy Scholten en zijn echtgenote een cheque worden overhandigd. De opbrengt van deze avond is bij elkaar €6.500.