Zomer voor senioren bij ViaVie Welzijn

RIJSSEN-HOLTEN - ViaVie Welzijn Rijssen-Holten organiseert ook deze zomer weer wekelijks een aantal leuke, gezellige en informatieve activiteiten.

Veel senioren geven aan dat met name de zomerperiode stil is, dat men vaker alleen is en behoefte heeft aan leuke uitjes waarbij de sociale contacten en de gezelligheid een belangrijke rol spelen. Voor de maand juli staan de volgende activiteiten op het programma.

Woensdag 10 juli

Sorbet eten bij bakkerij Nijkamp. U krijgt een heerlijke royale ijscoupe met afsluitend een kopje koffie/thee, kosten € 7,00 p.p. Aanvang: 14.30 uur.

Woensdag 17 juli

Bezoek aan het Overveen te Rijssen. Er zal een film gedraaid worden over het ontstaan van het nieuwe natuurgebied De Borkeld/Overveen, kosten € 7,50 p.p. (inclusief koffie met appeltaart en een drankje met een hapje); aanvang: 14.30 uur.

Woensdag 24 juli

Bezoek aan museum "Broer een leven lang boer' met lunch. Na de lunch zal er een film gedraaid worden over onder andere de veranderingen in de landbouw in de loop der tijden. Van het ploegen met een paard tot aan het ploegen met de tractor. Daarna gaat u een bezoek brengen in het museum. Kosten € 7,50 p.p. incl. lunch; aanvang 12.00 uur.

Woensdag 31 juli

3-gangen buffet bij brasserie De Passage. De koks van brasserie De Passage hebben weer een heerlijk 3-gangen buffet voor u samengesteld. Kosten € 14,00 p.p. (excl. drankjes), aanvang 17.30 uur.

Voor bovenstaande activiteiten kunt u zich aanmelden bij ViaVie Welzijn Rijssen-Holten, tel.nr. 0548-36 27 55.