Afbeelding
Foto:

Zomercheck bij Toyota Konijnenbelt

NIJVERDAL - Deze zomer gaan we weer veel op pad met de auto. Voor leuke dagjes uit of juist een vakantie verder weg. Tijdens de zomer krijgt de auto het ook wat zwaarder te verduren. Laat daarom voor vertrek de Zomer- en Aircocheck uitvoeren bij Toyota Konijnenbelt.

Toyota Konijnenbelt is al meer dan 40 jaar dealer van het Japanse merk en een erkend reparateur met een zeer hoge klanttevredenheid. Uw auto is dan ook in goede handen. Momenteel voeren zij voor u de zomer- en aircocheck uit voor maar 37,50 euro. U kunt de zomercheck ook afzonderlijk uit laten voeren voor 24,95 euro en de afzonderlijke aircocheck voor 19,95. Tegelijk uit laten voeren levert dus een korting op.

Veilig op reis
Bij de zomer- en aircocheck controleren de ervaren medewerkers niet alleen de auto op 17 belangrijke punten, maar ook de airconditioning krijgt een grondige inspectie. Uiteraard qua verlichting, remmen, bandenspanning en profiel, maar ook de niveaus van motorolie, koei-, ruitensproei- en remvloeistof, staat van de accu en multiriem/v-snaar worden gecontroleerd. Bij de aircocheck kijkt men onder meer naar de conditie van het interieurfilter, condensor, aandrijfriem en spanning van de aircopomp en meer. Zo bent u zeker van een veilige en behaaglijke zomer, zonder vervelende verrassingen onderweg.

Maak een afspraak
Maak nu op tijd een afspraak voor de zomer- en aircocheck bij Toyota Konijnenbelt, gevestigd aan de Wierdensestraat 27-31 in Nijverdal. Bel met: 0548-61 28 08 of kijk op: www.toyota-konijnenbelt.nl