Afbeelding
Foto:

Uitje naar De Vecht & Landgoed Vilsteren

RIJSSEN/HOLTEN - ViaVie Welzijn organiseert op woensdag 4 september een dagtocht met de bus en de boot naar het prachtige Vechtdal.

's Ochtends wordt u bij Rederij Peters ontvangen met koffie en vlaai aan boord van de Queen of Vechtvalley. Vervolgens wordt er gevaren vanuit Ommen naar de monumentale sluis en stuw van Vilsteren, een tocht door het natuurrijke Vechtdal. Na het ontschepen gaat de route verder naar het mooie Vilsteren. Bij restaurant De Nieuwe Ruif gebruikt u de lunch waarna een videopresentatie over Landgoed Vilsteren volgt. Tijdens de rondrit met de gids maakt u kennis met de prachtige omgeving en bezoekt u de kerk.

Praktische informatie
Het vertrek is om 08.45 uur vanuit Holten en 09.15 uur vanuit Rijssen. De organisatie geeft aan rond 16.45 uur weer terug te zijn in Holten en Rijssen. De prijs van dit uitstapje bedraagt € 43,50. Dit is inclusief busreis, boottocht, twee keer koffie met vlaai, lunch met soep, videopresentatie en rondrit met gids. In de bus is er plaats voor rollators en inklapbare rolstoelen. Tevens beschikt de bus over een rolstoellift. De gastvrouwen van ViaVie Welzijn kunnen u indien nodig een helpende hand bieden. U kunt zich tot uiterlijk 2 augustus aanmelden bij ViaVie Welzijn via telefoonnummer 0548-362755. Gaat u ook mee met dit leuke uitje?