Afbeelding
Foto: Rita Voortman-Broos

Budget Select Keukens ondergaat ware transformatie

RIJSSEN - De afgelopen maanden hebben ze bij Budget Select Keukens in Rijssen niet stil gezeten. Achter de schermen zijn ze druk bezig geweest met een ware transformatie van de keukenzaak. Naast de complete verbouwing van de showroom in Apeldoorn met een hele nieuwe collectie topkeukens, is er nu een nieuw logo, een nieuwe vormgeving én een nieuwe naam: BSK Keukens.

"Voor klanten verandert er verder niks overigens, aldus Herman van de Noort. De beste eigenschappen van Budget Select Keukens blijven namelijk gewoon hetzelfde. We staan nog steeds voor topkwaliteit keukens voor de allerscherpste prijs én een uitstekende service. We hebben nu alleen een mooi, nieuw en moderner jasje."

Keukenshoppen
"Bij BSK Keukens zijn we ervan overtuigd dat een nieuwe keuken kopen vooral léuk moet zijn. De voorpret in de showroom, het zoeken naar de juiste sfeer, materialen en apparatuur.... Een ontdekkingsreis waarin alles vlekkeloos verloopt van vertrek tot aankomst: vanaf je bezoek aan de showroom tot en met een foutloze plaatsing. Voor een betaalbare prijs, zonder vervelende verrassingen én opdringerig gedoe."

Het geheim
Bij BSK Keukens koop je al een complete kwaliteitskeuken vanaf € 3.500,-, inclusief 5 apparaten. "Hoe dat kan? Heel simpel: bij ons betaal je niet voor onnodig dure materialen, apparaten, snufjes en al die andere extra's die je helemaal niet nodig hebt. Zo bespaar je honderden euro's. En misschien wel duizenden..." vertelt Herman van de Noort.

Feestelijk voordeel
Speciaal ter gelegenheid van de heropening van het filiaal in Apeldoorn worden klanten de hele zomer getrakteerd op diverse feestelijke acties. Zo ontvangen ze o.a. een prachtige tafel-bbq cadeau bij aankoop van een keuken. Ben je benieuwd hoe het nieuwe BSK Keukens eruit ziet? Neem dan alvast een kijkje op de nieuwe website: www.bskkeukens.nl

Contact
Budget Select Keuken is gevestigd aan de Nijverheidsstraat 42a in Rijssen. Het bedrijf is iedere maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur. Donderdags zijn de deuren geopend van 09.00 tot 21.00 uur en zaterdags van 09.30 tot 17.00 uur. Het bedrijf is telefonisch bereikbaar op 0548-538666.