Afbeelding
Foto:

Stichting Houtdorp

(vervolg voorpagina)

Bezoek burgemeester
De woensdagochtend kunnen de kinderen opnieuw aan hun hut knutselen en komt de burgemeester langs om de milieuprijs uit te reiken en de 'mooiste' hut bekend te maken. Tussen de middag wordt er opnieuw gezamenlijk geluncht, met een eigen lunchpakket. Na de lunch zal er 's middags een fotograaf langskomen om prachtige foto's te maken. Deze middag wordt afgesloten om 14.30 uur. Vanaf 19.00 uur 's avonds kunnen ouders en belangstellenden het bijzondere houtdorp komen bewonderen en wordt er een grandioze loterij georganiseerd, met leuke prijzen! Ook vindt er een verkoop plaats van snoep, chips, ijs, limonade, koffie en bier!

Broodjes bakken
Op de donderdag kunnen de kinderen voor het laatst knutselen aan hun hutten. 's Avonds is er een gevarieerd programma vol verrassingen. Er is onder andere een spannende speurtocht georganiseerd! De kinderen die niet blijven slapen, kunnen rond 23.00 uur worden opgehaald. Alle veertig begeleiders zullen ook de gehele nacht op het terrein aanwezig zijn.

Afsluiting
Deze creatieve week in de natuur zal op vrijdagochtend 26 juli worden afgesloten. De kinderen die zijn blijven slapen moeten tussen 06.00 en 08.00 uur 's ochtends worden opgehaald of zelfstandig naar huis gaan.