Brood bakken

HOLTEN - Gerrie van Brooks bakt iedere woensdag om 10.00 uur brood en koekjes op Natuurboerderij Zorgvliet. Deze natuurboerderij bevindt zich aan de Larenseweg 106 in Holten.

Gerrie probeert met haar activiteiten een stukje vroeger terug te halen. Het programma begint met het aansteken van de oven en de voorbereidingen voor het bakken van de broden. Deze broden gaan om 12.00 uur voor een half uur in de oven. Aansluitend kunnen de kinderen zelf koekjes bakken. Hierna wordt het programma vervolgd in de tuin door de activiteit 'Weet wat je eet'. Voor sommige kinderen komen groenten gewassen en gesneden in een zakje uit de supermarkt en ze weten niets over het verbouwen ervan. Een rondje in de groentetuin van Natuurboerderij Zorgvliet laat u en uw kinderen ook kennismaken met groenten van weleer en hoe deze bereid kunnen worden tot een heerlijke maaltijd.
Bel voor meer informatie over het brood bakken en/of Weet wat je eet naar 0573-221102 of 06-30217136 of mail naar aloys.meulenbroek@gmail.com.