Afbeelding
Foto: Picasa

Showroomopruiming bij Bubbels & Jets

ENTER - Bubbels & Jets in Enter ruimt op! Om altijd de nieuwste trends en innovaties te kunnen tonen is het af en toe nodig om de showroom op te ruimen. U profiteert daarom tot en met 31 augustus van scherpe aanbiedingen op showroommodellen en occasions, met nog eens tien procent extra korting!

Bubbels & Jets is uw vertrouwde specialist voor alles wat met de badkamer te maken heeft, maar ook op het gebied van wellness en ontspanning. Zo bieden zij een brede selectie complete badkamers, sanitair en accessoires aan van toonaangevende A-merken zoals Geberit, Grohe, Villeroy & Boch en meer. In de ruim 1.500 vierkante meter grote showroom kunt u volop inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer.

Opruiming
Momenteel ontvangt u nog eens tien procent extra korting op al scherp geprijsde showroommodellen en occasions. Als voorbeeld: een VT Wonen badmeubelset in graphite met bijzonder shell wastafelblad van composiet, met bijbehorende spiegel. Normaliter 2.645 euro, nu scherp geprijsd voor 1.695 euro. Of geniet in uw eigen privé-sauna die nu wel heel bereikbaar is; zoals de Helo Spryng sauna met hoogwaardig design en afwerking; van 8.444 voor een scherpe 5.495 euro. Verder zijn er scherpe aanbiedingen op onder meer wand- en vloertegels, douche- en stoomcabines.

Compleet ontspannen
Om helemaal tot ontspanning te komen is er ook een ruime selectie van bubbelbaden van HotSpring en Dimension One, zowel voor binnen als buiten. Op dit gebied is er veel innovatie. Zo beschikken de HotSpring spa's over technologisch hoogstaande hydrojets met variabele sterkte die iedere plek van uw lichaam vakkundig masseren. Voor juist een actieve ervaring levert Dimension One ook de AquaFit System zwemspa's. Een compleet onderwater fitnesstoestel; onder meer te gebruiken als 'eindeloos' zwembad, voor krachttraining en uiteenlopende spieroefeningen. Van beide merken zijn enkele scherpe showroomaanbiedingen te vinden. Zo is de Dimension One AquaFit Sport leverbaar als showroomaanbieding van 34.350 euro voor 19.950 euro. Op alle genoemde prijzen ontvangt u nóg eens tien procent extra korting!

Kom langs
Bubbels & Jets laat u graag kennismaken met deze scherpe aanbiedingen en het uitgebreide assortiment. Kom langs aan de Vonderweg 28B. Kijk ook op: www.bubbelsenjets.nl