Afbeelding
Foto:

Drie dagen Restantenmarkt!

RIJSSEN - Op donderdag 29, vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus is in Rijssen weer de gezellige, halfjaarlijkse Restantenmarkt. U profiteert drie dagen lang van al het moois dat Rijssen te bieden heeft!

De Restantenmarkt was de afgelopen jaren al een steeds groter succes. Deze trekt niet alleen veel Rijssenaren, maar ook bezoekers uit de regio. Vanwege dit succes werd besloten om de markt drie dagen lang te houden.

Mode en meer
Rijssen is niet voor niets dé modestad van Twente. Een groot aantal kledingwinkels bieden weer topmerken aan tegen gunstige opruimingsprijzen. Ook seizoens-restanten gaan zo voor schappelijke prijzen van de hand. Daarnaast doen ook veel andere winkels mee met deze bijzondere, gezamenlijke uitverkoop. Zowel in de winkels als buiten in de kramen kunt u profiteren van koopjes en enorme kortingen. Let wel: het loont om op tijd naar de Restantenmarkt te komen. Op is namelijk op!

Openingstijden
Gedurende deze Restantenmarkt zijn de winkels ook mooi ruim geopend. Op donderdag 29 augustus van 09.30 tot 21.00 uur tijdens de koopavond. Vrijdag 30 augustus bent u van 09.30 tot 17.30 uur van harte welkom. Zaterdag zijn de winkels geopend van 09.30 tot 17.00 uur.

Randprogramma
De zaterdag is weer extra gezellig deze keer. Het centrum van Rijssen is vol muziek deze middag. De LeeSanghers uit Enter verzorgen een Shantyfestival. Gedurende de middag zingen 8 shantykoren op 4 verschillende podia. Ook is er de reguliere weekmarkt met vele kwaliteitsondernemers.

Kom ook
U bent van harte welkom in het koopcentrum van Rijssen voor deze gezellige Restantenmarkt. Komt u met de auto? Let dan wel op de parkeermogelijkheden buiten de grote parkeerplaatsen. Daar is namelijk een blauwe parkeerzone van toepassing, waar u 1,5 uur gratis mag parkeren met parkeerschijf. Kijk op: www.winkeleninrijssen.nl