Rijssen op Straat

RIJSSEN - Deze zaterdag 24 augustus is de tweede dag van Rijssen op Straat. Er worden weer allerlei leuke activiteiten gehouden voor jong en oud.

Rijssen op Straat duurt van 13.00 tot 17.00 uur. Op het Hogewalplein kunnen kinderen een gratis proefles Jumping Fitness volgen. Met deze springles worden gevarieerde spelvormen op en naast de minitrampolines gedaan. De focus lig op de lichamelijke beleving, plezier, bewegen op muziek, samenwerken en natuurlijk fitheid en conditie. De lessen worden verzorgd door Fitindustry uit Rijssen.

Spelen en spellen
Vergeet de Oud Hollandse spellenkraam niet! Deze kraam bevat 10 verschillende spellen, die allemaal gespeeld mogen worden. De spellen zijn zeer populair voor zowel de kleinste kinderen, de papa's en mama's als de aller oudsten. Wie komt het eerst bij de bel? Ga de uitdaging aan op het Kantelladder belspel. Zowel kinderen als volwassenen kunnen deze uitdaging aangaan. Of ga heerlijk spelen, springen, klimmen of klauteren in de multipaly Dino, Nemo of LEGO. Natuurlijk probeer je even of je kunt fietsen op de molenfiets. Wat dat is verklappen we nog niet. Laat je verrassen!

Centrum Rijssen
Rondom het gemeentehuis is de wekelijkse warenmarkt. Centrum Rijssen heeft een uniek winkelaanbod met veel zelfstandige winkels. Laat u verrassen door het brede aanbod, de mooie aanbiedingen bij de winkeliers en kom heerlijk even bij op e´e´n van de terrassen. U kunt gratis parkeren op een van de vele parkeerplaatsen rond het centrum.