HONDA E: THE PERFECT BALANCE OF EFFICIENCY AND PERFORMANCE FOR URBAN COMMUTING
HONDA E: THE PERFECT BALANCE OF EFFICIENCY AND PERFORMANCE FOR URBAN COMMUTING Foto:

Naar uw dealer voor een Honda e met Personal Assistent

TWENTE - Honda blijft ontwikkelen. Waren het eerst alleen de voertuigen met verbrandingsmotoren en daarna de hybrides, nu wordt hard gewerkt aan de Honda e, een auto zonder een verbrandingsmotor, maar met een elektromotor.

De Honda e wordt een waar kunstwerk. Alle facetten van een auto, het exterieur, het interieur en de techniek, worden onder de loep genomen door Honda. Speciale aandacht is uitgegaan naar het dashboard van de Honda e die in 2020 bij uw dealer staat.

Alles op het scherm
Alle informatie die u als bestuurder nodig heeft wordt vermeld op schermen. Zo heeft u geen buitenspiegels meer, maar op de buitenste beeldschermen op het dashboard wordt getoond wat de camera's aan de buitenkant van de auto registreren. De voertuiginformatie zoals vermogen en laadstatus wordt getoond op een 8.8 inch TFT-instrumentendisplay. Verder zijn er twee LCD-touchscreens binnen het gezichtsveld van de bestuurder. Deze schermen kunnen onafhankelijk van elkaar bediend worden. Zo kan op het ene scherm bijvoorbeeld de navigatie getoond worden, terwijl de bijrijder het andere scherm gebruikt voor het zoeken en afspelen van muziek. Toch werken de schermen samen, want informatie kan makkelijk van het ene naar het andere scherm 'geveegd' worden.

Personal Assistant
De Honda e heeft ook een Personal Assistent. Door middel van een spraakopdracht zijn services en applicaties toegankelijk voor de bestuurder. Zou u het niet makkelijk vinden om tijdens het rijden met een gesproken opdracht de bestemming te laten wijzigen en een nieuwe route te laten plannen? Of verander de muziek tijdens het rijden. U hoeft uw handen niet van het stuur te halen en kunt uw ogen op de weg houden. De Personal Assistant heeft kunstmatige intelligentie waardoor deze in de loop der tijd verder ontwikkeld.

Formule 1
Dat Honda blijft ontwikkelen en verbeteren op veel vlakken is niet alleen te zien bij de voertuigen in het dagelijks leven. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar de Formule 1. Max Verstappen levert topprestaties met een Honda-motor. Bij de race in Boedapest wist Verstappen van pole position te starten om vervolgens als tweede te eindigen. Een prestatie waar ook Honda trots op is.

Uw dealer
U vindt de dichtstbijzijnde Honda-dealer via www.honda.nl

Afbeelding