annauf.nl
annauf.nl Foto: annauf.nl

Unieke mogelijkheid om zoveel mogelijk ondernemers te bereiken…
Business Festival 2019

Unieke mogelijkheid om zoveel mogelijk ondernemers te bereiken…
Business Festival 2019

Het Business Festival tijdens Bruisend Nijverdal op woensdag 4 september van 17.00 – 22.00 uur is dé uitgelezen kans om in contact te komen met bijna iedere ondernemer uit de gemeente Hellendoorn. Hét zakelijke evenement waar alle ondernemers op informele manier samenkomen tijdens een gezellige middag en avond in de feesttent van Bruisend Nijverdal.

Het Business Festival is een unieke samenwerking tussen de vier ondernemersverenigingen in de gemeente Hellendoorn. Business Club Hellendoorn Nijverdal, Parkmanagement 't Lochter, Ondernemersvereniging Op naar Nijverdal en Ondernemend Hellendoorn organiseren samen met de vrijwilligers van Bruisend Nijverdal een event dat ondernemers verbindt, inspireert en aanzet tot actie. Spreker is filosoof & cabaretier Paul Smit.

In een humoristische en energieke presentatie gaat Paul Smit in op diverse aspecten van menselijk gedrag en de werking van ons brein. Natuurlijk wordt alles omlijst met heerlijk eten, drinken en passende muziek. Kortom, een middag en avond om niet te missen. Entree is helemaal GRATIS. Iedereen is welkom. Houd deze datum vrij in je agenda: Woensdag 4 september 2019. (17.00 - 22.00 uur).

Inloop vanaf 17.00 uur, maar het programma gaat begin van de avond van start. Kom gezellig langs en neem al het personeel gewoon mee.