Afbeelding
Foto:

Hollandse Avond met o.a Tino Martin en Django Wagner

Het is weer tijd voor een geweldig feest tijdens Bruisend Nijverdal: een Hollandse Avond! Op zaterdagavond 7 september is de feesttent van Bruisend Nijverdal voor even de gezelligste kroeg van Nijverdal, met optredens van Dennis van Dam, Tino Martin, John West en Django Wagner. Tussen de optredens door draait DJ Ivar om de vaart er lekker in te houden!

Dit wordt één groot meezingfestijn. Het feest is in de feesttent op het marktplein en duurt van 20.00 tot 01.00 uur. Ben je voor 21:30 uur aanwezig, dan is de toegang helemaal GRATIS. Na dit tijdstip betaal je tien euro entree. Het wordt een avond vol Hollandse gezelligheid en muziek! Want zeg nou eerlijk, wie houdt er nou niet van Holland?

Het feest barst om 19.30 uur los met DJ Ivar, ook wel: "Het beest van Twente" genoemd. Hij is namelijk altijd beestachtig fanatiek bezig om er overal een groot feest van te maken! Zing, feest, dans en joel mee: Een night to rembember!

Deze avond betreden vier totaal verschillende artiesten de bühne van het Nijverdalse podium. Allen zorgen ervoor dat het dak er in Nijverdal af gaat. Met topmuziek van Hollandse bodem. Denk bijvoorbeeld aan Tino Martin. Waar kennen we deze zanger ook al weer van? In 2017 en 2018 stond Tino voor 17.000 uitzinnige fans in een uitverkocht Ziggo Dome. Op 8 juni 2019 gaf Tino Martin zijn grootste concert uit zijn carrière in het Olympisch stadion. En dus 7 september in Nijverdal… Hij is een alom gerespecteerd zanger en artiest met een geheel eigen sound en uitstraling. Een artiest die zowel geliefd is bij jong als oud.

Maar ook Django Wagner en John West kunnen er wat van. Django is een veelgevraagd artiest die zich kan verheugen op een ongekende populariteit. Overal waar Django optreedt "breken de mensen de boel af". Django Wagner heeft een imposant stemgeluid. Als hij zingt, staan de geluidsboxen naast het podium letterlijk te trillen door de geweldige sound.

Maar als de term 'the hardest working man in showbusiness' nu zou moeten worden toegekend, zou John West kans maken op die geuzennaam. De Haagse zanger heeft zich sinds hij in 2006 op zijn 18e verjaardag de microfoon oppakte langzaam maar zeker ontwikkeld tot een gevestigde naam binnen het Nederlandse lied.

Lokale held
Op een avond als deze mag onze lokale held, Dennis van Dam, natuurlijk niet ontbreken. Menig kroegje of zaal heeft hij inmiddels wel gestaan. Na een tijdje er tussenuit te zijn geweest, pakt hij het in 2018 weer op en kwam met de knaller van een hit: Als een komeet! Inmiddels zijn we alweer een aantal singles verder en is Dennis in het Piraten circuit niet meer weg te denken. Met Dennis in de tent is de polonaise bij Bruisend Nijverdal gegarandeerd aan!

Ben jij erbij op 7 september? Entree deze avond is GRATIS, voor 21.30 uur!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding