Afbeelding
Foto:

Topavondje met Pubquiz, Harry & The Dirty Daddies

Let op, vrijdagavond 6 september 2019 wordt met recht een topavond om niet te vergeten… De avond begint volgens traditie met de Grootse Nijverdalse Pubquiz. Daarna zorgen Harry & The Dirty Daddies dat het dak er he-le-maal afgaat! Daar wil je bij zijn, toch… Entree is gratis.

In samenwerking met een grote club vrijwilligers van het Haarles Feest is een gloednieuwe quiz in elkaar gedraaid. Met een extra Bruisend Nijverdal sausje. Wat dat is? Dat merk je alleen maar als je komt. Meedoen is niet meer mogelijk, want de meer dan 100 tafels zijn helemaal volgeboekt. Maar publiek is gewoon welkom om te kijken en aan te moedigen. Deze PubQuiz staat garant voor een paar uur plezier voor jong en oud, man of vrouw, op elk niveau. De vragen frissen je geheugen op en vele antwoorden worden weer herkenbaar, maar leiden ook tot nodige lachmomenten! De avond wordt gepresenteerd door een quizmaster, die er een leuke avond van weet te maken. Ga jij de competitie aan met andere teams om de hoogste score te halen? Of wilt je gewoon een gezellige avond met vrienden, familie of collega's? Kom dan vanaf 20.00 uur naar de Grootse Nijverdalse Pubquiz in Nijverdal!

HARRY
Na afloop maken de tafels plaats voor de dansvloer. De lokale Held Harry en de spektakelband The Dirty Daddie verzorgen namelijk een spectaculaire afterparty vanaf 22.00 uur. Harry is dé energieke stuiterbal met een focus op FEEST! Met meer dan 200 boekingen per jaar in binnen- en buitenland is Harry een DJ die alle hits van de laatste 20 jaar in een ongekend snel dans-, zing- en drinkbaar tempo voorbij laat komen.

The Dirty Daddies
En ook The Dirty Daddies komen nog één keer langs in Nijverdal, maar dan wel met de mooiste en grootste show tot nu toe! Met meer dan 500 shows in de benen is de kans dat je nog nooit van The Dirty Daddies gehoord hebt klein. Zeer klein. De eerste en enige coverband ooit die op eigen kracht de AFAS Live uitverkocht heeft, was al te zien bij RTL Late Night, NOS op 3 en BNN en sloten festivals als Zwarte Cross, Paaspop en Concert At Sea af.

Het zinderende zevental raast al ruim 6 jaar loeihard door de feesttenten, festivals en clubs en zorgt overal voor een feest-explosie die z'n gelijke niet kent. 120 hits in 120 minuten worden met ongeëvenaard enthousiasme op je afgevuurd. Tel daarbij een arsenaal aan special effects op waar je de oorlog mee kan winnen en je weet genoeg: zoek dekking en Let's Get Dirty!

Entree is deze avond helemaal GRATIS.
De afterparty begint om 22.00 uur en duurt tot 0.00 uur.

Afbeelding
Afbeelding