Afbeelding
Foto: de Jong en de Laan

Avonturenpark Hellendoorn en de Jong & Laan: zilveren sponsor Bruisend Nijverdal

Sponsoring is voor een stichting als Bruisend Nijverdal van zeer groot belang. Dit is in de loop der jaren zelfs steeds belangrijker geworden, aangezien we steeds minder subsidie krijgen en in het algemeen geconfronteerd worden met lastenverhogingen. Avonturenpark Hellendoorn is sinds dit jaar ook sponsor. Reden voor een gesprekje…

De organisatie van Bruisend Nijverdal is van plan om het feest mooier en grootser te maken, met nog meer publiek, zonder daarbij het doel uit het oog te verliezen: Een geweldig feest te organiseren voor alle doelgroepen van onze bevolking. Zodat straks iedereen terug kan kijken op een mooi, gezellig, maar vooral sociaal feest van ontmoeten en plezier hebben. "Het is duidelijk dat Bruisend Nijverdal een steeds groter avontuur wordt voor de mensen in onze omgeving. En avontuur zit natuurlijk in ons DNA. Sponsoring van dit evenement past bij ons", vertelt René Peul van het Avonturenpark. "Met de sponsoring zoeken we vooral de samenwerking. Zo treedt bijvoorbeeld het succesvolle duo Kareltje & Jasmijn op tijdens de feestweek Bruisend Nijverdal en zijn we volop aanwezig tijdens het feest."

Het gaat goed met het populaire Overijsselse familiepretpark. Ze hebben de afgelopen jaren niet stilgezeten, er werd volop geïnvesteerd in nieuwe attracties. De laatste jaren kwam er elk seizoen een nieuwe attractie bij. In 2019 waren er dat zelfs twee: Fort Knalkruit, een 'knallend avontuur' met botsauto's en Baba's Ruimtereis voor de allerkleinsten in Dreumesland. "We zijn de crisisjaren prima doorgekomen en kunnen met recht zeggen dat veel mensen in de regio ons opnieuw gevonden hebben. Ons park timmert flink aan de weg, ook landelijk. Maar we vergeten niet dat we een sterk regionaal georiënteerd park zijn. Mede door de invoering van de Familie Pas, een abonnement incl. grootouders, wordt ons park alsmaar populairder in de regio en dat zie je direct terug in de bezoekersaantallen", aldus René Peul.

"We willen de knusse, familiale sfeer behouden. Daarmee onderscheiden we ons van de grote attractieparken elders in het land. Van bezoekers krijgen we regelmatig te horen dat ze zich erg welkom en onbezorgd voelen in ons park. Ze genieten van de informele sfeer. En daar zijn we trots op! Een evenement als Bruisend Nijverdal past bij deze sfeer. Daarom hebben we de samenwerking gezocht."

Een afvaardiging van het Avonturenpark is aanwezig tijdens het BusinessFestival. Het park leent zich namelijk bij uitstek voor mooie bedrijfsfeesten in de avonduren. Er zijn vele mogelijkheden. Meer weten? Kom dan op 4 september naar de feesttent op het marktplein. Entree is gratis.

de Jong & Laan
Ook de Jong & Laan is opnieuw sponsor van Bruisend Nijverdal! Zij staan voor 'Nijverdals noaberschap'. Wij stellen deze sponsor aan u voor!

Wat belooft het ook dit jaar een feest te worden! Van 4 tot 8 september staat ons centrum voor de negende keer op stelten tijdens Bruisend Nijverdal. En wat heeft de organisatie zich wederom ingezet voor een mooi programma. Bruisend Nijverdal is inmiddels een begrip geworden. Voor haar inwoners, maar ook voor mensen uit de wijde omtrek. Wij nemen ons petje af voor de vrijwilligers, het bestuur en alle betrokkenen.

In het afgelopen jaar heeft Nijverdal niet stil gezeten. De herinrichting van de Grotestraat is afgerond, waarmee het centrum een geweldig mooie aanblik heeft gekregen. Of zoals de Tubantia kopte: "De nieuwe Grotestraat lokt je naar Nijverdal".

Noaberschap
Ook was er dit jaar bedrijvigheid op industrieterrein 't Lochter. Veel bedrijven vestigden zich of breidden uit. Want het bedrijfsleven gaat goed in Nijverdal. Mede dankzij de mentaliteit van de Nijverdalse ondernemer: de grote mate van saamhorigheid en het samenwerken met elkaar. Oftewel; noaberschap!

Dichtbij de ondernemer
De nieuwbouw op het industrieterrein vond plaats naast onze vestiging. Want de Jong & Laan zit letterlijk dichtbij de ondernemer. Dat is prettig als u een specifieke belastingvraag hebt. Bijvoorbeeld over het internationale belastingrecht, wanneer u wilt ondernemen over de grens. Of als u wilt weten hoe u uw administratieve en HR processen efficiënter inricht. Ook met vragen over uw agrarische ondernemingen kunt u bij ons terecht.

Kortom; de koffie staat voor u klaar! Want ook dat hoort bij het Nijverdalse noaberschap.

Afbeelding