Afbeelding
Foto: Gonny van Duinen

De Netwerkvloer organiseert het ondernemersevent

ENSCHEDE - Op 5 november komen ondernemers uit een brede regio rondom Enschede samen bij de Grolsch Veste in Enschede.

Ondernemers komen naar De Netwerkvloer om nieuwe mensen te leren kennen en hun netwerk uit te breiden. Netwerken draait om drie zaken: kennen, vertrouwen en gunnen. Zonder vertrouwen wordt er geen business gedaan. Vertrouwen begint met een persoonlijke kennismaking en De Netwerkvloer faciliteert dit op een uitermate geschikte en toegankelijke locatie.

Zakenplatform
Tijdens dit ondernemersevent presenteren exposanten hun bedrijf op een uniforme wijze. Tegelijk nodigen zij zakenrelaties uit hun eigen netwerk uit en bieden een dag vol inspiratie en nieuwe contacten. De Netwerkvloer is een zakenplatform waar men gebruik maakt van elkaars contacten.
De speeddatesessies die op deze dag op diverse tijden georganiseerd worden, worden begeleid door een erkende trainer. Dit maakt dat zowel de exposanten als de bezoekers op een laagdrempelige manier met elkaar in contact komen.
Een week voor het event, op 28 oktober, vindt de exposantenavond plaats inclusief een stadiontour.

De Netwerkvloer wordt gehouden in de Grolsch Veste te Enschede op 5 november 2019. De toegang voor bezoekers is gratis tussen 13.30 en 17.30 uur. Meer informatie vindt u op www.denetwerkvloer.nl