EG Computer Specialisten
EG Computer Specialisten Foto:

EG Computer Specialisten is gouden sponsor Bruisend Nijverdal

"Het is al jarenlang één van de grootste evenementen in Nijverdal, voor alle Nijverdallers. Wij zijn van mening dat we als bedrijf ook een maatschappelijke taak hebben", vertelt Gerben Krukkert van EG Computer Specialisten. "Dat betekent dat we ook moeten bijdragen aan het algemeen belang. We sponsoren dus – naast de verschillende sportclubs - ook de ijsbaan en natuurlijk Bruisend Nijverdal. De tent is "onze buurman", hij staat pal voor de winkel."

EG Computer Specialisten voorziet de feesttent en organisatie al jaren van het noodzakelijke internet ten tijde van het evenement. Gerben: "Inmiddels zijn we ook gouden sponsor van het feest. Een financiële bijdrage geven, natuurlijk naar draagkracht, is denk ik het minste wat een lokale ondernemer kan en moet doen voor een feest zo groot en belangrijk voor Nijverdal en de inwoners. Persoonlijk vind ik het erg belangrijk dat er veel wordt georganiseerd in ons dorp. Zakelijk gezien is het belangrijk dat Nijverdal en het centrum aantrekkelijk is en blijft voor de Nijverdallers, maar ook voor de mensen in de plaatsen om ons heen. Het is altijd druk tijdens de georganiseerde evenementen en het centrum leeft weer!"

EG Computer Specialisten
EG Computer Specialisten is al vele jaren een computerwinkel in Nijverdal, welke staat voor goede producten, diensten en service. Dat begint al bij de aanschaf: een goed advies over wat de beste oplossing is voor een klant, is het begin. Gerben: "We leveren alle producten compleet werkend af, zodat klanten deze alleen nog maar aan hoeven te zetten om te kunnen werken. En als er dan wat stuk gaat, lossen we het op! Daarnaast verzorgen we de ICT voor vele ondernemers in Nijverdal en ruime omgeving. Zorgen voor de internet verbinding (zelfstandig internet provider) en telefonie (zelfstandig telecom aanbieder). Maar we maken ook websites en onderhouden deze. We zorgen voor een goede vindbaarheid, de hosting, email afhandeling, enz… Steeds meer klanten kiezen voor onze Cloud. Daar zijn we best trots op, we hebben namelijk onze eigen cloud speciaal voor onze klanten gebouwd.

"Recent hebben we ons studenten zorgeloos pakket geïntroduceerd", vult Gerben Krukkert aan. "Dat is een combinatie van een beveiligingspakket, een computer APK en veilige cloudopslag op onze servers. Dat alles voor een klein bedragje per maand. Dit is overigens niet alleen voor studenten beschikbaar, maar voor iedereen."

Meer weten over EG Computer Specialisten? Stap gerust een binnen bij de winkel aan het marktplein. Of bezoek één van de stands tijdens het Businessfestival op woensdag 4 september.