Amazing Europe Concert by Rijssebs MANNENKOOR
Amazing Europe Concert by Rijssebs MANNENKOOR Foto: Didier BAUWERAERTS

Concert van het Rijssens Mannenkoor

RIJSSEN - Op vrijdag 21 september geeft het Rijssens Mannenkoor een concert in RK Dionysiuskerk. Het koor, onder leiding van Jaap Kramer, krijgt daarbij medewerking van Jan Lenselink op vleugel, Maurice van Dijk op trompet en van zangeres Petra Berger.

Het koor gaat samen met de vaste pianist Jan Lenselink het publiek weer trakteren op een prachtig concert, zeker ook door de medewerkingvan zangeres Petra Berger. Zij zit al meer dan 25 jaar in vak en geniet een grote naamsbekendheid. Met haar prachtige stem is zij in staat meerdere partijen te zingen, waardoor ze net zo makkelijk klassieke nummers als popnummers kan zingen. Met eigen theateroptredens, deelname aan musicals en optredens met koren kan met recht gesproken worden van een veelzijdige zangeres.
Een andere musicus die medewerking zal verlenen is Maurice van Dijk. Van Dijk is een trompettist die voornamelijk optredens verzorgd in de koor- en kerkwereld, zowel in binnen- als buitenland. Ook mocht hij diverse keren voor ons koningshuis spelen.

Kaartverkoop

Jaap Kramer heeft weer een prachtig programma samengesteld en wanneer u daarvan wilt genieten bent u van harte welkom in de RK Dionysiuskerk. De deuren van de de kerk gaan om 19.30 uur open en het concert begint om 20.00 uur. Kaarten voor dit concert kosten 12,50 euro en zijn te verkrijgen aan de kassa van de kerk, bij Cigo Rijssen, Hogepad 1-80, Cigo Nijverdal, Henri Dunantplein 12 en Cigo Vroomshoop, Julianaplein 64. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Ook kunt u kaarten online bestellen via www.rijssensmannenkoor.nl.